Jornada 13 (abril 2013)

Aleví

Últim partit de la temporada 

JMJ 7 - Santa Perpètua 3

Finalment rere una lligueta amb molts daltabaixos arribava l’últim partit de la temporada, contra el Santa Perpetua, i jugàvem a casa.

El partit va començar amb domini dels nostres jugadors, controlant bé la pilota i avançant-se en el marcador, però el partit va anar davallant, com sol ser habitual durant les primeres parts, el nivell defensiu va començar a fallar i rere unes quantes imprecisions va arribar l’empat a 1 del S.Perpetua. Tot i així l’equip va donar un pas endavant i van anar treballant més a pista per tal d’avançar-nos notablement al marcador, de manera que a l’equip rival per molt que ho intentés no ens pogués agafar. Cal dir que ens van xiular dos penals en contra, pel meu punt de vista força dubtosos, al contrari d’un a favor amb uns peus clars que no ens van xiular, i van marcar un del dos. El partit va continuar sent dominat pel nostre equip que amb el control de la pilota vam portar al rival sota el nostre domini del joc. El resultat final del partit va ser 7-3, sota el meu criteri força curt pel bon hoquei que vam oferir.

 

En definitiva un partit més en el que apareixen forces imprecisions defensives però del qual ens realcem i en traiem un bon resultat amb un bon joc ofensiu. Hem de seguir treballant! 

 

 

NOTES           Definició                                                                              

Marcel: 9      Molt bon joc

Oriol: 8         Bona participació en circulació de pilota.

Jordi: 9         Grans moviments ofensius.

Pol: 8           Bombardeig.

Joan: 8         Accions tàctiques mot bones.

Montse: 7     Algun error defensiu.

Maria: 7        Precipitada al moure la pilota.

Sergi: 7        Bones accions

 

 

Fran Pagan

 

AMPA de l'escola

AMPA de l'escola JMJ

Col·legi Jesús, Maria i Josep

"Els Padres"

FECAPA

Federació Catalana de Patinatge