Jornada 12 (abril 2013)

Aleví

Partit per oblidar 

Centelles 11 - JMJ 4

No se si pel desgast sofert al partit d’ahir del Ripollet, no se si per no acoblar-nos a la pista correctament o, simplement, no vam estar fins, aquest partit és un partit per oblidar.

 

El partit va començar i pràcticament al minut 2 de la primera meitat el Centelles ja anava amunt al marcador amb 2 a 0. Ells estaven endollats i jugant molt bé la pilota i nosaltres plens d’imprecisions i errors defensius que ens marcaven el resultat i en conseqüència el partit.

 

Aquesta va ser la tònica de principi a fi dels 40 min de partit, domini del Centelles i poc encert per part dels nostres que ens va faltar una marxa més per haver ajustat més el marcador. Nois, hem de seguir treballant.

 

 

NOTES           Definició                                                                              

Marcel: 5      Dels millors del partit

Oriol: 4          Errors defensius en marcatge

Jordi: 4         Poca visió

Pol: 4            Expulsió innecessària

Joan: 4         Poc contundent

Montse: 4     Errors al pujar la pilota

Maria: 5        Creadora d'algunes ocasions

Sergi: 5        Bé a la primera part, malament a la segona

Fran Pagan

 

 

Aleví

Hoquei en estat pur !! 

JMJ 6 - Ripollet 2

Rere l’aplaçament per pluja del partit contra el Ripollet tocava disputar-lo aquest divendres. A priori era un partit que ens semblava difícil ja que la victòria a casa seva ens va costar força i son els primers de la taula classificatòria.

S’inicia el partit i el partit comença amb un ritme molt bo per part del JMJ, posseint la pilota, bons moviments ofensius, passades a l’estic, ocasions de gol, intensitat en defensa... i així durant els primers 10 min de partit. Mica en mica el Ripollet va anar fent-se un lloc en el partit i va començar a dominar una mica la pilota i el joc i, en conseqüència, a crear ocasions de perill a la nostre porteria. Finalment el Ripollet va aconseguir obrir el marcador i anar-se’n al descans amb un 0-1.

Xerrada d’equip a la mitja part corregint errors tàctics i començà la segona part, on amb 2 clars  penals a favor transformats de manera espectacular pel Pol, remuntem el marcador en 2-1. A partir d’aquí l’equip es va motivar i el Ripollet s’enfonsava i el marcador va anar creixent a favor nostre, en Sergi va aturar un penal i només van aconseguir fer un gol més de falta directa deixant el marcador final amb un 6-2 contra els primers de la lliga. Un resultat més que bo pel JMJ.

En definitiva un molt bon partit pel que fa la intensitat i les ganes dels nostres, però cal treballar aspectes tàctics sobre tot a l’hora de treure una pilota d’una pressió.

 

NOTES           Definició                                                                              

Marcel: 7      Intensitat però moltes imprecisions.

Oriol: 7         Bones accions en atac.

Jordi: 8         Bé en atac.

Pol: 9            Remuntador.

Joan: 7         Equilibrant.

Montse: 8     Equilibri defensiu però precipitació al treure la pilota jugada.

Maria: 8        Desequilibrant als contraris.

Sergi: 9        Espectacular

 

 

Fran Pagan

 

AMPA de l'escola

AMPA de l'escola JMJ

Col·legi Jesús, Maria i Josep

"Els Padres"

FECAPA

Federació Catalana de Patinatge