Jornada 8 (març 2013)

Aleví

Bon joc, poca recompensa 

Claret 9 - JMJ 8

 

Rere una setmana de descans, pel que fa en el calendari de partits però no el treball en els entrenaments, tornem a la pista per enfrontar-nos contra el Claret a casa seva.

S’iniciava un partit que a la primera volta ens va ser molt complicat, a casa nostre, i per tant teníem un plantejament molt enfocat a no cometre els mateixos errors i treure’n fruit de l’experiència del partit a casa. El partit va iniciar amb una mica de adaptació tant al joc del rival com a la pista, amb forces desnivells, i l’equip es va adaptar ràpidament i va agafar el ritme del partit amb bon joc i superioritat, amb molt bona anulació defensiva als jugadors contraris que ens va permetre avançar-nos al marcador amb 0-2. El joc de l’equip era molt bo però accions fortuïtes de l’equip contrari van ajustar el marcador, i finalment vam anar al descans amb 6-4 en contra, per culpa d’algun que altre error defensiu i la sort acompanyava a l’equip local. A la segona meitat el nostre joc seguia sent molt bo i injustament seguíem per sota al marcador, tot i així hem d’admetre algun error defensiu que va propiciar a encaixar algun que altre gol però l’equip va tirar cap endavant amb una diferència de 9-5 la vam reduir amb un 9-8 i un cop més vam fer demanar l’hora a l’equip contrari.

En resum, els nostres van fer un bon partit pel que fa el joc col·lectiu però existeixen algunes mancances en defensa que s’han de treballar, tot i així penso que érem mereixedors no d’1 sinó dels 3 punts. El cap de setmana que ve més !!

 

  

NOTES

Definició

Marcel: 9  

Gran defensa, i gols

Oriol: 7  

Equilibri a la pista pel que fa al joc

Jordi: 7

Bones intervencions en joc col·lectiu

Pol: 7  

Bones intervencions clau

Joan: 8

Visió del joc

Montse: 8

Lluitadora

Maria: 9  

Tècnica, gols, joc en equip

Sergi: 7

Bones intervencions però alguns errors clau

 

 

Fran Pagan

 

Infantil

Alta tensió, passats de revolucions 

Castellet 7 - JMJ 5

Equip inicial: Sergi, Roger, Jemy, Marc, Narcís;

Suplents: Òscar, Oriol

Lesionats: Kike, Nil.

 

Malgrat el resultat negatiu una setmana més, l’equip va mostrar una clara millora en dos apartats que fins ara estaven sent molt preocupants. Per una banda, l’equip es va retrobar amb el gol, cosa que feia dos partits que no ho aconseguíem, i també varem saber tenir esperit de reacció en moments complicats. El començament del partit va ser una mica desesperant a causa de uns minuts molt descontrolats on ens costava molt conservar la possessió de la pilota, la pista relliscava massa i ens va costar un temps poder-nos adaptar. Així els primers minuts vam atacar la porteria rival de manera molt directe, i tot i que arribàvem amb cert perill no aprofitàvem cap ocasió.

Per contra, ells sense fer res del altre món, a les primeres de canvi, tres accions, van significar el 3-0 al marcador, un càstig molt sever pel que estava succeint al terreny de joc. Poc a poc vam assimilar el cop i amb la entrada de l’Òscar i de l’Oriol van revolucionar el partit. Varem retallar les distancies amb una contra materialitzada per l’Oscar, minuts més tard, una bona combinació de l’Oriol amb el Roger, aquest posava el 3-2 al marcador, fins arribar a empatar el partit abans de que s’acabés la primera meitat per una falta directe a favor que va transformar l’Òscar, després de veure un dels seus jugadors targeta blava per una lletja entrada.

La segona part va començar més igualada, i els gols van tardar en arribar, no va ser fins passada la meitat de la segona que es van tornar a avançar ells per dos cops, però ràpidament vam tornar a respondre posant el 5-4 al marcador. La alegria va durar més aviat poc ja que tornaven a ampliar la diferencia de dos gols que els donava una mica de tranquil·litat. Però més enllà de mostrar-se tranquils, el castellet va donar un recital d’accions antireglamentàries que moltes d’elles l’àrbitre no va xiular, dins que forçat per l’evidència va tenir que mostrar una altre targeta blava a un dels seus jugadors, i el Roger va transformar la pena màxima amb un bon detall tècnic, establint el 6-5 a falta de 5 minuts per acabar el partit.

Durant els últims minuts varem tenir molta possessió de la pilota i arribant a la porteria del castellet però com és habitual en la dinàmica de l’equip, no tan sols no vam aconseguir empatar, sinò que a falta de menys d’un minut van tornar a sentenciar amb una contra posant el 7-5 definitu.

L’1 x 1.

Sergi: INCÒMODE. Sota el pals amb alguna intervenció defectuosa al canvi de pal a pal, venut en la majoria dels gols. Un partit molt complicat resolt amb bona nota en l’1 contra 1 i xut exterior. (++)

Roger: BIGOLEJADOR. Per fi va encarar porteria i va trobar el camí del gol, segur a l’hora de pujar la pilota i moure l’equip, sòlid en defensa, sens dubter un dels jugadors del partit. (++)

Jemy: FLUIX. Un mal partit defensiu, deixant espais al joc interior i tou en el rebot defensiu, amb alguns errors a l’hora de jugar la pilota per moure l’equip, tampoc  va tenir fortuna de cara porteria. (+)

Narcís: OBRER. ajudant a l’equip aguantant el joc ofensiu darrera la porteria, i una molt bona defensa sense cometre errors. (++) 

Marc: ASCENDENT. Va disputar els primers minuts de titular, on es va trobar incòmode per les dificultats que presentava l’empresa i la pista, ja que relliscava molt, i a ell en especial se li notaven més les mancances. Al final, ben assentat en el joc va anar trobant-se i creixent. Minuts de valor. (+++)

Oriol: ALTERAT. Tot i que và tenir un bon començament, sent molt influent en el canvi de direcció del partit, desprès va ser el jugador més descontrolat, sense paciència en el encaixament de cops per part del rival, va tenir una tarda poc inspirada en la pressió va poder amb ell, perdent els papers i perdent-se en discussions amb tothom (àrbitre, jugadors..). (+)

Oscar: PICHICHI. Un partit bastant complet, amb accions brillants en atac, va entregar-se al màxim tenint molt encert de cara a gol, li va mancar ser més intel·ligent en defensa en algunes fases del partit i no realitzar faltes innecessàries. (++)

 

 

AMPA de l'escola

AMPA de l'escola JMJ

Col·legi Jesús, Maria i Josep

"Els Padres"

FECAPA

Federació Catalana de Patinatge