Alevi: Sta. Perpètua - JMJ

Dissabte 23 de febrer de 2013

Sta. Perpètua 4 - JMJ 5

Cap de setmana gris, fred, cap de setmana de neu, la climatologia del cap de setmana era un símil amb el partit que s’esdevenia.

No vam perdre  a Santa Perpetua, però podríem haver-ho fet si no fos perquè vam estar força encertats de cara a porteria i ells no ho van ser del tot. El partit va començar amb la possessió i bona circulació de pilota dels nostres, ens movíem força bé, però poc a poc es van anar torçant les coses i una pèrdua al mig del camp va propiciar el 1-0 a favor del santa perpetua. Tot i així vam remuntar i ens vam posar amb 1-2 al marcador però no sé si va ser per la confiança  o per falta de concentració, els errors defensius van succeir un rere l’altre, una seqüència d’errors en els marcatges que va permetre la remuntada del Santa Perpetua i ens vam anar amb un dolorós 3-2 al descans... Xerrada intensa d’equip en el descans, ens rentem la cara i sortim cap a la pista amb un nou aire i aconseguim empatar el marcador, 3-3. Malauradament van tornar a aparèixer els fantasmes de la primera part, més errors defensius de marcatges i el Santa Perpetua fa el 4-3. Però per molt dolent que sigui el dia, ja sabem la capacitat de reacció que tenen els nostres i vam remuntar el marcador amb un 4-5 quan encara faltaven uns 6 minuts aproximadament. Durant aquest temps  restant vam provocar una falta directa amb expulsió inclosa a un jugador contrari, però malauradament vam fallar la directa que hagués significat la tranquil·litat, però fallar una directa no ha de ser una cosa rellevant en un partit que hauríem d’haver portat amb tranquil·litat des del inici. L’equip contrari era amb 3 jugadors i tot i així no vam ser capaços de marcar cap gol. Els últims 2 minuts, ells ja eren amb 4 i van a estar a punt en un parell d’ocasions d’empatar-nos el resultat per no saber gestionar aquests últims minuts de manera adequada.

Sí, hem guanyat, si, són 3 punts més, però que si és una realitat és que queda una segona volta en una lliga amb equips molt competitius que si no som al 100%  podem perdre molts punts, hem de seguir treballant!

 

NOTES     Definició 

Marcel: 6 – Pèrdua mig del camp = a Gol en contra 

Oriol: 7 –  Picardia al provocar l’expulsió

Jordi: 8 -   Desencadenant

Pol: 5 –    Discret

Joan: 5-    Falta de contundència

Montse: 7-Estabilitat al camp

Maria: 7 – Els gols

Sergi: 8 -   Parades importants

 

 

Fran Pagan

 

AMPA de l'escola

AMPA de l'escola JMJ

Col·legi Jesús, Maria i Josep

"Els Padres"

FECAPA

Federació Catalana de Patinatge