Jornada 9 (març 2013)

Aleví

Tràmit amb objectius 

JMJ 12 - Casp 0

Desprès de la derrota contra el Claret l’equip necessitava un partit per agafar seguretat pel que queda de lliga i així va ser.

Els primers compassos del partit van estar marcats pels errors de concentració que estàvem tenint, recepcions dolentes, el joc anava sense cap sentit, etc.. Però mica en mica l’equip es va anar revifant i vam anar aconseguint gols, i ens vam anar al descans amb un 4-0. La segona meitat va ser molt diferent a la primera pel que fa a la concentració de l’equip, el joc ja era amb sentit, els passes sortien i els gols entraven, i finalment l’equip es va anar amb un 12-0 a favor que complia amb els objectius establerts abans del partit. Un objectiu era mantindre la porteria a cero, ja que últimament estem encaixant força gols en contra i hem d’intentar escurçar aquest aspecte, l’altre objectiu era golejar al contrari que, encara que a la primera part  no anava gaire bé la cosa, l’equip va sortir endavant i va aconseguir golejar al contrari per agafar confiança per a les pròximes fites que s’esdevenen.  Tot i així m’hagués estimat uns quants gols més per acabar d’arrodonir la tarda.

En definitiva, un partit fàcil en el qual ens vam proposar objectius els quals vam aconseguir sense problemes i ara toca la fase final de la lliga, som-hi !!

 

 

NOTES

Definició

Marcel: 7  

Bé en defensa però alguns errors en atac

Oriol: 6  

Bastant discret al joc

Jordi: 7

Bon joc però alguns errors davant de porteria

Pol: 9  

Golejador de la tarda

Joan: 7

Clau en algunes accions defensives i ofensives

Montse: 7

Bé en accions ofensives però no gaire encertada en accions defensives

Maria: 9  

Revolució de gols a la segona part

Sergi: 10

Porteria a 0

 

 

Fran Pagan

 

Infantil

Amb la pólvora mullada... 

Santa Perpètua 1 - JMJ 0

Equip inicial: Sergi, Roger, Jemy, Oriol, Narcís; 

Suplents: Òscar, Marc.

Lesionats: Kike, Nil.

 

El inici del partit ha estat molt tranquil per els dos equips, amb un joc ofensiu molt planer, sense una circulació de la pilota excessivament fluida, els dos porters tenien poca feina. Nosaltres rodàvem per fora, mantenint la possessió de la pilota al mig del camp, sense donar profunditat a l’atac, perdent masses pilotes al intentar enviar-la al fons per poder jugar darrera la porteria i enfonsar la seva defensa, i de tant en tant acabant alguna jugada amb remats tous i sense aprofitar el rebot ofensiu.

Per la seva part, ells jugaven molt pel fons de la pista, darrera la porteria donant més sensació de perill al estar rondant constantment la porteria, penjant pilotes en busca d’un rematador que mai arribava. Les defenses es sobreposaven al joc d’atac sense gaires esforços, semblava que tots dos equips ja els hi estava be anar tantejant-se, intercanviant algun contraatac que altre sense gaire encert.

Però ves per on, avançada la primera meitat, en una jugada sense fortuna, ells executen un xut exterior sense gaires aparents dificultats que acabà entrant a causa d’una desafortunada acció del porter, que a la postra marcaria el desencadenament del enllaç ja que va ser l’únic gol del partit. Desprès del descans, l’equip surt a jugar amb les idees més clares, amb possessions més llargues i més elaborades que fan que arribem a porteria, però el gol de l’empat no arriba, els minuts passen i els nervis es comencen a notar en el joc, el partit es trenca amb accions molt més directes, produint-se moltes errades per part dels dos equips, propiciant contraatacs constants i ocasions de gol en qualsevol costat. Minuts de molta feina pels porters.

Les faltes també augmenten i tenim l’oportunitat d’empatar a través d’una falta directe, però no aconseguim transformar-la. Els últims minuts de partit a estat un atac i gol del JMJ, un munt d’ocasions no materialitzades, que fan que sigui impossible treure un resultat positiu.

L’1x1.

Sergi: DESAFORTUNAT. L’única taca negra que té en un partit bo i molt seriós, queda ressaltada per la falta d’encert de cara a gol dels seus companys. (++)

Roger: COMPLIDOR. Un altre partit molt segur en defensa, oxigenant la sortida de la pilota. Li manca mirar una mica més la porteria contraria, tenir més confiança en pujar a l’atac. (++)

Jemy: SEGUR. Partit bo en general, despistat al inici amb algun petit error a l’hora de pujar la pilota però donant ordre per moure l’equip, millor en la segona meitat, mostrant-se més segur i concentrat. En atac sense fortuna de cara porteria. (++)

Narcís: BREGADOR. Amb molta entrega per aguantar el joc ofensiu de l’equip oferint una mica de calma i pausa per crear perill, una bona actitud defensiva. (++)

Oriol: DESENCERTAT. Va començar el partit amb ímpetu, amb una actitud correcte va treballar i jugar la pilota sense complicar-se l’existència. Va tenir varies oportunitats per marcar (++)

Oscar: NEGAT. Un altre partit fluix on li va mancar actitud defensiva, poc concentrat, tou en defensa i realitzant faltes innecessàries. En atac poc encertat, ho va intentar de moltes maneres (+)

Marc:EXCEL·LENT. Ben assentat en el joc defensiu no va perdre gaire marques, pel que fa a la seva aportació en el joc ofensiu, es va moure bé, oferint detalls interessants com un bon xut.(+++)

 

AMPA de l'escola

AMPA de l'escola JMJ

Col·legi Jesús, Maria i Josep

"Els Padres"

FECAPA

Federació Catalana de Patinatge