Salvem el C.P.Congrés

SALVEM EL CLUB PATÍ CONGRÉS

L’any 1992 el Club Patí Congrés va arribar a un acord amb l’Ajuntament de Barcelona, on donava els terrenys que tenia al barri del Congrés a canvi de que l’Ajuntament els construís un pabelló on poder jugar i entrenar.  Aquest acord finalitza el 2017 i sembla que ara que finalment l’Ajuntament estava disposat a donar un sostre a la pista, no aconsegueixen cap compromís de renovar l’acord més enllà del 2017, o en cas de fer-ho, amb unes noves condicions de durada i us que no asseguren que el Club pugui tirar endavant.

 

Han creat la plataforma “Salvem el Club Patí Congrés” que mirarà de donar visibilitat i ressó a la seva situación i d’accelerar un procés de negociació que doni una solució a la situació que si no es reverteix, podría acabar en el tancament d’aquet Club veï, que com nosaltres, té més de 50 anys d’història en el món del Hoquei.

https://www.facebook.com/SalvemCPCongres

Des de la Secció d’Hoquei del JMJ donem el nostre suport al Club Patí Congrés i desitgem que trobin en breu una solució que permeti al districte de Sant Andreu seguir sent el cor de l’Hoquei a Barcelona

AMPA de l'escola

AMPA de l'escola JMJ

Col·legi Jesús, Maria i Josep

"Els Padres"

FECAPA

Federació Catalana de Patinatge